Beifan Packaging Co., Ltd.

Τρεις λεπτομέρειες για να δώσουν προσοχή στην εκτύπωση τσάντες συσκευασίας τροφίμων

Χρόνος απελευθέρωσης: 2022-04-20 16:13:27  Hits: 14

food σακούλες συσκευασίας μπορεί να χωριστεί σε: συνηθισμένες σακούλες συσκευασίας τροφίμων, τσάντες συσκευασίας τροφίμων κενού, σακούλες συσκευασίας τροφίμων, βρασμένες τσάντες συσκευασίας τροφίμων, αποστακτικές τσάντες συσκευασίας τροφίμων και λειτουργικές τσάντες συσκευασίας τροφίμων σύμφωνα με το πεδίο εφαρμογής τους. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές τσάντες συσκευασίας τροφίμων, οπότε τι πρέπει να δώσουμε προσοχή όταν εκτυπώσετε τσάντες συσκευασίας τροφίμων;


1. Η πίεση του κυλίνδρου πρέπει να ρυθμίζεται σωστά στην εκτύπωση σακουλών συσκευασίας τροφίμων. Εάν η τσάντα συσκευασίας τυπωθεί τυχαία, το καουτσούκ θα έλθει σε έλαση. Εάν το χρώμα μελάνης είναι πολύ βαρύ και ο στερεός πυθμένας είναι πολύ μεγάλος, είναι εύκολο να κολλήσετε στο ελαστικό ή το κυλίνδρο μελάνης. Επομένως, η πίεση του κυλίνδρου πρέπει να μειωθεί πριν από την εκτύπωση και η επένδυση στο καουτσούκ πρέπει να μειωθεί. Προκειμένου να αποφευχθεί η κολλήσει καουτσούκ και το ελαστικό ελαστικό, θα πρέπει να προστεθούν στο μελάνι περισσότερο πρόσθετα ή συγκολλητικά κυλίνδρων και ταυτόχρονα, είναι αισιόδοξος να αποφεύγονται τα διπλά φύλλα, τα πολλαπλά φύλλα και το κάλυμμα χαρτιού και να διασφαλιστεί ότι η πίεση είναι ομοιόμορφη και η πίεση Το καουτσούκ δεν έλασης.


food συσκευασία συσκευασίας


2. Η εκτύπωση σακουλών συσκευασίας τροφίμων, όπως και άλλα τυπωμένα προϊόντα, πρέπει να είναι ακριβής, διαφορετικά θα επηρεάσει την ποιότητά του. Κατά την εκτύπωση, το ύψος του μπροστινού μετρητή και το ύψος του πινακίδων πίεσης πίεσης πρέπει να ρυθμίζεται ανάλογα με το πάχος του χαρτιού. Ταυτόχρονα, η πίεση του κυλίνδρου πιεστικού και του κυλίνδρου βουρτσίσματος στο χαρτόνι τροφοδοσίας πρέπει να ρυθμίζεται και ο χαλαρός ιμάντας πρέπει να σφιχτεί. Εάν διαπιστώσετε ότι οι κανόνες δεν είναι καλοί όταν ξεκινάτε το μηχάνημα, θα πρέπει επίσης να ελέγξετε την κατάσταση τροφοδοσίας χαρτιού εγκαίρως, καθώς και την πίεση του κυλίνδρου χαρτιού και του κυλίνδρου χαρτιού. Για παχύτερο χαρτί, η πίεση του κυλίνδρου χαρτιού και ο κύλινδρος βούρτσας πρέπει να είναι βαρύτερος. Και να ανιχνεύσει το χαρτί-effecting και τον χρόνο έλξης, καθώς και το χρόνο μεταβίβασης μεταξύ του πλευρικού περιτύπου και του ταλαντευόμενου δοντιού, και να λύσετε το πρόβλημα εγκαίρως έως ότου οι κανόνες επάνω και κάτω και αριστερά και οι σωφρονιστικοί κανόνες είναι ακριβείς και σφάλμα-Free.


3. Το χρώμα μελάνης έχει άμεσο αντίκτυπο στην ποιότητα των τυπωμένων προϊόντων και η συσκευασία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην προστασία και τη διακόσμηση αντικειμένων. Η ποιότητα των συσκευασιών και η εκτύπωση θα επηρεάσει άμεσα τους ανθρώπους και την κατανάλωση και την κατανάλωση. Επομένως, κατά την εκτύπωση συσκευασίας, πρέπει να πληροί τα πρότυπα ποιότητας. Για να ολοκληρώσετε τα εξαιρετικά και όμορφα προϊόντα, πρέπει να ολοκληρώσουμε προσεκτικά κάθε βήμα της εκτύπωσης, ώστε να έχετε σημαντικό κέρδος και ποιότητα.

&#

Προηγούμενος: Χρησιμοποιείται σ...

Επόμενο: Ανάλυση των αρχών ...