Beifan Packaging Co., Ltd.

Το δημιουργικό μου κουτί δώρου

Χρόνος απελευθέρωσης: 2022-04-20 15:47:54  Hits: 16

in Η βιομηχανία συσκευασίας και εκτύπωσης, τα χρωματικά κουτιά είναι απαραίτητα. Τώρα αφήστε το' Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να είστε δημιουργικοί. Εκτός από την όμορφη εμφάνισή του, η καλή συσκευασία χρώματος χρώματος χρώματος θα πρέπει επίσης να έχει νέες δημιουργικές ιδέες. Από την επαφή με αυτόν τον κλάδο, κάθε πελάτης θα προσφέρει δείγματα όταν θέλουν να κάνουν ένα προϊόν, επειδή αυτό μπορεί να εκφράσει πιο διαισθητικά το κουτί χρώματος που θέλουν. Η διαφορά είναι ότι όταν ήρθα σε επαφή με ένα Πελάτης σήμερα, ο πελάτης ανέφερε ότι θέλω να κάνω ένα κουτί για ένα συγκεκριμένο προϊόν. Έχετε νέα δημιουργικά κουτιά δώρων; Είναι να ενσωματωθεί η μόδα στην εμφάνιση με έξυπνο σχεδιασμό, την καινοτομία και την έμπνευση, έτσι ώστε το κουτί μου να φαίνεται ιδιαίτερο και προεξέχον στην αγορά πωλήσεων.-


then του είπα ότι ένα προϊόν θέλει να επισημάνει το μοναδικό της Aura και εμφάνιση στην αγορά, όχι μόνο το χρώμα, αλλά και η μοναδική του συσκευασία. Αυτή η συσκευασία δεν είναι μόνο δημιουργική αλλά και απλή. Η απλότητα περιέχει ένα βαθύτερο νόημα, κυρίως τι είδους συναίσθημα θέλετε να εκφράσετε σε αυτό το προϊόν.


for παράδειγμα: Απόκριες. Το Halloween είναι το γεγονός ότι είναι αστείο και δύσκολο. Αυτή είναι μια εποχή καινοτομίας, έτσι τα δώρα είναι επίσης απαραίτητα. Μπορούμε να προσθέσουμε κάποια δυσάρεστα πρότυπα στο κουτί δώρου, όπως: κρανία, ζόμπι, κλπ., Το οποίο θα κάνει το δώρο να αναμένεται πιο αναμενόμενο και να ενισχύσει την εορταστική ατμόσφαιρα.



 -

kcreative κουτιά δώρων είναι με στόχο τους ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών, και ακόμη πιο διαφορετικές. Νέοι όπως μοντέρνα και ειδικά δημιουργικά κουτιά δώρου. Μέσο
aged άνθρωποι όπως δημιουργικά κουτιά δώρου που είναι κομψά και απλά χωρίς να χάσουν την Connotation. Οι ηλικιωμένοι σαν δημιουργικά κουτιά δώρου που είναι απλά και μπορούν να αντικατοπτρίζονται άμεσα. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τις ανάγκες διαφόρων ομάδων ανθρώπων, η δημιουργικότητα των κουτιών δώρων είναι επίσης διαφορετική, μόνο για να ικανοποιήσει τους πελάτες στο τέλος.

\\n \\n \\n

Προηγούμενος: No

Επόμενο: Μιλώντας για το κο...