Beifan Packaging Co., Ltd.

Πώς να βελτιώσετε την ποιότητα της εκτύπωσης χρωμάτων

Χρόνος απελευθέρωσης: 2022-04-20 16:07:45  Hits: 13
Η εκτύπωση κουτιού NColor μπορεί να ολοκληρωθεί μόνο μέσω πολλαπλών διαδικασιών. Το αν κάθε διαδικασία γίνει καλά ή όχι θα επηρεάσει άμεσα την ποιότητα του κουτιού χρώματος. Επομένως, προκειμένου να ελεγχθεί η ποιότητα των κουτιά χρώματος εκτύπωσης, κάθε διαδικασία πρέπει να εφαρμοστεί αυστηρά. Τα παρακάτω σημεία είναι τα ζητήματα που το εργοστάσιο εκτύπωσης Shenzhen πρέπει να δώσει προσοχή όταν εκτυπώνετε κουτιά χρώματος.


1. Χρώμα


in Όροι χρώματος, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε λιγότερα επικαλυπτόμενα χρώματα ή να μειώσετε τη χρήση των χρωμάτων. Το κείμενο πρέπει να είναι διαρρυθμισμένο και να συνδυαστεί αρμονικά με το πρότυπο και είναι καλύτερο να μην χρησιμοποιείτε πολύ μικρά σχέδια και γραμματοσειρές. Διαφορετικά, η εικόνα ή το κείμενο δεν είναι αρκετά σαφές, το οποίο θα φέρει δυσκολίες στην εκτύπωση.


2. Το στοιχείο Plate Making

THIS είναι πολύ σημαντικό και είναι ένας ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ σχεδιασμού και εκτύπωσης. Δεν θα πρέπει να αντικατοπτρίζει μόνο το περιεχόμενο του αρχικού σχεδιασμού, αλλά και να διορθώσει τα μέρη που δεν πληρούν τις απαιτήσεις της βιομηχανίας εκτύπωσης. Ως εκ τούτου, η ποιότητα των χειρόγραφων πρέπει να αναθεωρηθεί πρώτα και τα χειρόγραφα που δεν πληρούν τις απαιτήσεις πρέπει να απορριφθούν αποφασιστικά.

3. Πρέπει να ληφθεί υπόψη η κατάσταση αυτού του βήματος, η κατάσταση του εξοπλισμού πρέπει να εξεταστεί και κάθε διαδικασία πρέπει να ελέγχεται καλά και πρέπει να γίνει η επιθεώρηση ποιότητας για να εξασφαλιστεί η ποιότητα της εκτύπωσης χρώματος κουτιού .

Προηγούμενος: Οι κύριοι τομείς ε...

Επόμενο: Πώς να αποθηκεύσε...