Beifan Packaging Co., Ltd.

Πώς να αποθηκεύσετε κουτιά χρώματος χαρτιού, αυτά τα θέματα πρέπει να προσφέρονται προσοχή

Χρόνος απελευθέρωσης: 2022-04-20 16:09:25  Hits: 10

paper color boxes φοβάται περισσότερο να πάρει υγρασία. Μόλις το υγρό, το χαρτοκιβώτιο θα γίνει μαλακές ή ακόμη και τελείως επιδεινωθούν, καθιστώντας έτσι απόβλητο χαρτί. Επομένως, φροντίστε να κάνετε μια καλή δουλειά αποθήκευσης, τα παρακάτω σημεία είναι τα πράγματα που πρέπει να δώσετε προσοχή όταν αποθηκεύετε.



1. Να είστε βέβαιος να παρατηρήσετε το κτίριο του εργοστασίου που επιλέγετε να αποθηκεύσετε για να δείτε την οριζόντια θέση του εργοστασίου. Εάν το έδαφος είναι πολύ χαμηλό, είναι εύκολο να συσσωρευτεί νερό κατά τη διάρκεια της έντονης βροχής, η οποία θα έχει μεγάλη επίδραση στην ποιότητα.


2. Δώστε προσοχή στη δομή πάνω από το κτίριο του εργοστασίου. Εάν υπάρχει διαρροή νερού, σκουριά κλπ., Στη συνέχεια, μόλις βροχή, θα προκαλέσει επίσης υγρασία στο εργοστάσιο και στη συνέχεια θα βλάψει.


3. Το τελικό κουτί ή το χαρτόνι πρέπει να είναι καλά μεγέθους. Κατά την αποθήκευση, θα πρέπει να τοποθετηθεί ανάλογα με την αρχή του μεγάλου πυθμένα και την μικρή κορυφή, και περισσότερο κάτω και λιγότερο πάνω, έτσι ώστε να αποφεύγεται η παράλογη στοίβαξη και να οδηγήσει σε ανατροπή ή παραμόρφωση.



fourth, pay, pay Προσοχή στη χρήση του εξοπλισμού εξαερισμού. Η χρήση του εξοπλισμού εξαερισμού μπορεί να εξασφαλίσει την κυκλοφορία του αέρα, η οποία είναι επίσης πολύ ωφέλιμη για τη συντήρηση.


\\n \\n \\n \\n \\nthere τελική ποιότητα. \\n \\n \\n \\n

Προηγούμενος: Πώς να βελτιώσετε ...

Επόμενο: Χρησιμοποιείται σ...